Video om luftrensning og ren tøjvask

Video’er om vores produkter

Til alle der ønsker et optimalt indeklima.

Aktiv luftrenser Beyond Guardian Air (185 kvm.)

Udover at desinficere luft og overflader, fjernes der også røg og lugt.

Helt UDEN brug af skadelige kemikalier eller ozon. Med Active Pure-teknologi desinficerer, renser og beskytter BEYOND Guardian Air luften og overfladen 24/7. Active Pure-teknologien er den eneste, der har fået tildelt CERTIFIED SPACE TECHNOLOGY certificering af Space Foundation. Space Certification programmet blev oprettet i samarbejde med NASA.

Hvor kan den bruges?

Beyond Guardian Air er oplagt at bruge i medicinske faciliteter, plejehjem, skoler eller ethvert andet sted, hvor kvaliteten af luften i lukkede rum har betydning.

Vedligehold & Service

Skift af UV-lampe

Skift af Honeycomb Cell

Produkttræning

Luftrenser Guardian Angel (35 kvm.)

Luft- og overflade desinfektor til mindre rum, som eliminerer 99,97% af alle luftbårne urenheder ned til 0.3 micron.

Den mest avancerede luftfiltrering, der skaber et uberørt, sundt miljø. The Guardian Angel er en bærbar ægte HEPA-luftrenser designet til at beskytte indendørsluft fra forurening. Renser luften i et lokale på 35 kvadratmeter 2½ gang i timen. God størrelse til til kontor og opholdsrum.

Aktiv luftrenser Pure & Clean (40 kvm.)

Renser luft og overflader, helt UDEN brug af skadelige kemikalier eller ozon. Med ActivePure-teknologi desinficerer, renser og beskytter Pure & clean luften og overflader 24/7.

Active Pure-teknologien er den eneste, der har fået tildelt CERTIFIED SPACE TECHNOLOGY certificering af Space Foundation. Space Certification programmet blev oprettet i samarbejde med NASA.

Udover at desinficere luft og overflader, fjernes der også røg og lugt.

Rens din Pure & Clean

Tøjvask – du vasker 100% rent med koldt vand

Laundry Pro 2.0

Den smarte og miljøvenlige løsning til tøjvask.

Vask dit tøj 100% rent – kun med koldt vand. Intet brug af vaskemiddel, skyllemiddel eller blegemiddel.

Laundry Pro 2.0 inkorporerer kraften af vores revolutionerende ActivePure® teknologi, med rensningseffekten fra vand, med hydrogen & oxygen-baseret oxidizers til at fjerne snavs fra tøjets fibre, og dertil forhindre vækst af snavs der leder til flere bakterier.

Vedligehold & Service

Funktioner og fordele

Installation

Demo

Download produktark

ActivePure® – Hvordan virker ActivePure i praksis og hvordan beskytter den dig?

Mikroskopisk oxygen og vandmolekyler går igennem rensningsenheden samt gennem ActivePure honeycomb matrix. I denne proces, bliver molekylerne transformeret til harmløse men stærke iltningsmidler. Ved frigivelse, har de effektfulde iltningsmidler nu til eneste formål at rense luften og overflader for alle former for urenheder, endda også i revner og huller, hvor svamp nemt kan gemme sig.

Vores luftsterilisatorer med ActivePure hjælper på en lang række faktorer. Udover at eliminere op til 99,9% af bakterier og vira, fjerne støv og snavs fra luft og overflader, fjerne røg og lugte, hjælpe på astma og allergi, lette vejrtrækningsproblemer og lette hovedpine, så eliminerer vores enheder også flygtige organiske forbindelser (VOC). Læs her hvor skadelig VOC er – https://mst.dk/kemi/kemikalier/regulering-og-regler/faktaark-om-kemikaliereglerne/voc-bygninger/.

ActivePure bliver dagligt brugt i private hjem overalt i verden, såvel som på hospitaler, hoteller, daginstitutioner, fitness faciliteter, kontor miljøer, restauranter, lægehuse samt i biler og mange andre steder.

Hvor kan ActivePure® bruges?

ActivePure bliver dagligt brugt i private hjem overalt i verden, såvel som på hospitaler, hoteller, daginstitutioner, fitness faciliteter, kontor miljøer, restauranter, lægehuse samt i biler og mange andre steder.

ActivePure skiller sig ud fra andre traditionelle luftrensnings systemer, og er til dato, den eneste luftrensnings teknologi, som har fået den prestigefyldte ’Certified Space Technology Seal of Approval by the Space Foundation’. ’The Space Certification’ programmet blev udarbejdet i samarbejde med NASA.