FAQ

ActivePure® teknologi

Til alle der ønsker et optimalt og forbedret indeklima eller miljøvenlig tøjvask uden skadelige kemikalier.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Kan min enhed være tændt når jeg er tilstede i lokalet?

Ja. Ingen af vores enheder udleder ozon, og du kan derfor trygt være i lokalet, selvom din enhed er tændt.

Vi har en test fra Dansk Teknologisk Institut, der dokumenterer dette. Læs den her.

Hvad er ActivePure og hvordan skiller den teknologi sig ud fra andre luftrensere?

Mikroskopisk oxygen og vandmolekyler går igennem rensningsenheden samt gennem ActivePure honeycomb matrix. I denne proces, bliver molekylerne transformeret til harmløse men stærke iltningsmidler. Ved frigivelse, har de effektfulde iltningsmidler nu til eneste formål at rense luften og overflader for alle former for urenheder, endda også i revner og huller, hvor svamp nemt kan gemme sig.

Teknologien skiller sig ud fra andre luftrensere på markedet, da den med denne teknologi, renser luft og overflade mindst ligeså effektivt, men uden brug af ozon. Ozon kan være skadelig for mennesker, og det anbefales derfor, at mennesker ikke opholder sig i rum, hvor en luftrenser har udledt ozon. Denne bekymring slipper du for, ved brug af vores enheder. 

Vores luftsterilisatorer med ActivePure hjælper også på en lang række faktorer. Udover at eliminere op til 99,9% af bakterier og vira, fjerne støv og snavs fra luft og overflader, fjerne røg og lugte, hjælpe på astma og allergi, lette vejrtrækningsproblemer og lette hovedpine, så eliminerer vores enheder også flygtige organiske forbindelser (VOC). Læs her hvor skadelig VOC er – https://mst.dk/kemi/kemikalier/regulering-og-regler/faktaark-om-kemikaliereglerne/voc-bygninger/.

Hvor kan ActivePure® bruges?

ActivePure bliver dagligt brugt i private hjem overalt i verden, såvel som på hospitaler, hoteller, daginstitutioner, fitness faciliteter, kontor miljøer, restauranter, lægehuse samt i biler og mange andre steder.

ActivePure skiller sig ud fra andre traditionelle luftrensnings systemer, og er til dato, den eneste luftrensnings teknologi, som har fået den prestigefyldte ’Certified Space Technology Seal of Approval by the Space Foundation’. ’The Space Certification’ programmet blev udarbejdet i samarbejde med NASA.

Hvor effektivt dræber min enhed baktierer og vira?

Dansk Teknologisk Institut har testet Beyond Guardian Air’s evne til at reducere koncentration af aktive og luftbårne vira. Læs erklæringen her.

For udspecificering af hvor effektivt din enhed renser for baktierer og vira, og hvordan din enhed kan bruges, kan dette ses inde på det pågældende produkt:

Luftrensere

Beyond Guardian Air

Pure & Clean

Guardian Angel

Tøjvask

Laundry Pro 2.0

 

En generel test lavet på ActivePure teknologien, kan ses her.

 

Hvor kan min enhed bruges?

Alle vores produkter egner sig i brug på steder, hvor der ønskes et bedre indeklima. Vores produkter er derfor specielt idéelle til husejere, kontormiljøer og endda også i nogle tilfælde hospitalsmiljøer.

Jeg har vinduer åbne, når vejret er godt udenfor. Har det nogen effekt på luftkvaliteten i mit hjem?

Ja. Åbne vinduer giver passage til udefrakommende urenheder. Der bliver derfor gået på kompromis med luftkvaliteten, som vores produkter arbejder for at skabe og vedligeholde. Det anbefales at lukke vinduer, mens dine enheder kører.

Produktfakta

BEYOND GUARDIAN AIR

BEYOND GUARDIAN ANGEL

LAUNDRY PRO 2.0

Manualer

Beyond Guardian Air

HENT MANUAL

Pure & Clean

HENT MANUAL

Guardian Angel

HENT MANUAL

Laundry Pro 2.0

HENT MANUAL

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom