hvad siger vores kunder

Hold dig opdateret

Pia Fra Hornbæk udtaler sig om sine positive erfaringer efter hun har anskaffet sig en PURE & Clean luftrenser fra Edizon.

Luftrensere med Aktiv Pure teknologi,  har vist sig at være effektive mod allergifremmende partikler som pollen og allergener samt smittebekæmpelse af virus som COVID 19

Jeg har haft Beyond Guardian Air* i 14 dage og jeg har helt klart kunne mærke forskel på indeklimaet i min lejlighed. Jeg ryger i mit hjem og selvom jeg generelt luftet meget ud, har de 14 dage med Beyond Guardian Air* vist sig at gøre en endnu større forskel. Her er bare meget mere friskt. Jeg vil klart anbefale produktet til andre – jeg synes det er et rigtig godt produkt”

Steffen Jensen

*Beyond Guardian Air, med røgfilter. Røgfilter er et tilkøb.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom