Aktiv luftrenser

AKTIV LUFTRENSER FRA EDIZON

Aktive luftrensere giver rent indeklima og skaber tryghed for kunder og medarbejderne i din virksomhed.

Nu mere end nogensinde er det vigtigt at sørge for et rent og sundt miljø til dine loyale medarbejdere og kunder. Edizon i Aarhus arbejder konstant på at sikre ren luft i danske virksomheder. I kantinen, i mødelokalerne, ved skrivebordet. Luftrenserne minimerer sygefravær fra luftvejssygdomme som forkølelse, influenza og allergi. Aktive luftrensere beskytter medarbejderne og kunder i butikken mod de mindste partikler i luften: Pollen, svampesporer, bakterier og virus.

Kan en aktiv luftrenser eliminere 99,9% af bakterier, pollen og virus?
Ja. På markedet for luftrensere finder du 2 forskellige typer for luftrensning: Aktiv eller passiv luftrensning. Passiv luftrensning er for eksempel at trække luften gennem et UV-lys som uskadeliggør bakterier og virus. Eller trække luften gennem et fintmasket filter. Det specielle ved aktive luftrensere er, at også overfladerne i lokalet renses for skadelige partikler.

Sådan virker en aktiv luftrenser fra Edizon
I aktiv luftrensning trækker man først luften gennem et filter, belyser molekylerne med UVC-lys, og ioniserer derefter de små molekyler i luften. Effekten er så virkningsfuld og sikker, at teknologien kan anvendes på en rumstation, siger NASA – altså i et miljø hvor man ikke kan åbne vinduerne, og hvor man er sammen med luftrenseren døgnet rundt. Ioniseringen gør at luften aktivt griber fat i de små molekyler – som bakterier og virus – og eliminerer deres evne til at gøre os syge. Virker også mod irriterende svampesporer og allergifremkaldende pollen. 

Luftrensere med ActivePure®

Revolutionerende ActivePure udviklet i samarbejde med NASA.

Eliminerer 99,9% vira og bakterier i luft og på overflader døgnet rundt.

Fjerner pollen og støvmider så du mindsker astma og allergi.

Aktive luftrensere skaber tryghed for medarbejdere og kunder

Vores luftrensere ødelægger mikroorganismer i luften og på overflader. Edizons luftrensere kan uskadeliggøre mere end 99% af virus, bakterier, pollen og svampesporer i et rum op til 185 kvadratmeter. Sådan renser vi luften i din virksomhed. Så kan dine medarbejdere og kunder være trygge i din virksomhed, så man bevarer sin energi og en lettere vejrtrækning. Resultatet vil alt andet lige mindske sygefraværet i virksomheden når det gælder luftvejssygdomme som forkølelse, influenza og allergi.

Vi sidder klar ved telefonen eller email
Kontakt os få et konkret tilbud på at begrænse luftvejs-sygdomme i jeres virksomhed. Luftrenserne er testet af blandt andet Teknologisk Institut. Teknologien er udviklet i samarbejde med NASA og markedsføres i Danmark af Edizon i Aarhus. Giv et kald når du, kollegaerne og kunder ønsker at trække vejret i ren luft. Luftrensere fra Edizon – Optimalt rent indeklima.

Gør noget aktivt for at mindske luftvejs-sygdomme i firmaet

Der findes mange luftrensere på markedet, i forskellige prisklasser og kvaliteter samt rum-kapacitet, men den bedste og mest effektive rensning mod vira og bakterier findes i modeller med ActivePure teknologi som dækker helt op til 185 m2. Kontakt Edizon i Aarhus.